IMG_1063.jpg

Meldde ik gisteren nog dat alleen de hugger er nog maar op hoefde, was pa vandaag zo vriendelijk me te helpen! Helemaal top dus want nu zit ook die op z’n plek. Ondertussen even lekker in de zon bij m’n ouders van een bakje thee genoten natuurlijk, je moet wel bijkomen van die paar km’s brommen 🙂 Marianne was met de auto om de hugger en het gereedschap mee te nemen dus het werd al bijna een all-family dingetje.
De instructies waren wat vaag en incompleet maar met z’n tweeën zijn we er goed uitgekomen en het eindresultaat ziet er fantastisch uit – beter nog, het zal de motor ook wat mooier houden nu alle rommel niet zomaar overal terecht komt. Echt een aanrader dus … nu op naar veel veilige kilometers!

IMG_1065 - versie 2.jpg

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.