wifi-location-toggle_8226_500

Ik zocht er al eerder naar, maar met Lion op de mac was ik het wel zat om iedere keer mijn locaties met de hand aan te passen en dan ook nog dingen te herstarten nu ik mijn mac weer vaker laat sluimeren. Daarom heb ik LoBySS gemaakt, ten AppleScript dat SleepWatcher gebruikt om de settings van de Mac (of eigenlijk de locatie) aan te passen wanneer het maar nodig is. Er zijn meerdere tools beschikbaar die dit kunnen, maar op dit moment was geen van die tools geschikt voor OS X Lion – dus dan maar zelf wat schrijven, helaas was geen van de andere tools Open Source (en soms ook nog betaald), dus dan maar even het wiel uitvinden. Veel plezier met het script!

Dus, als je ook op zoek bent, LoBySS is er!

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.