Als werkgever zorgt Snow B.V. graag goed voor haar medewerkers, zo worden er regelmatig zaken onder de loep genomen en gekeken waar men verbeteringen aan kan brengen. Een van de zaken die afgelopen jaar opviel is dat een aantal medewerkers zich graag wat fitter zouden willen voelen, beter in hun vel wilden zitten en/of gewoon wat actiever wilden zijn (al dan niet met verlies van wat ‘handles’).

Aangekondigd op het kerstdiner en positief ontvangen door velen is afgelopen maand Snow Vitaal van start gegaan en uiteraard deden wij graag mee! Voorzien van een stappenteller en weegschaal met automagische doormelding zijn we steeds gezonder bezig. Zo houden we nu nog meer rekening met wat we wel en niet ‘pakken’ aan eten. Ook zit de nieuwe opdrachtgever nu op fietsafstand en hoef ik niet meer te pas en onpas met de auto naar een andere locatie, komt dat even goed uit! Ook zijn er een flink aantal collega’s die zich niet snel laten tegenhouden door het weer om een flinke ronde te maken tussen de middag, de stappenteller komt dus ook aan z’n trekken ๐Ÿ™‚

Al met al gaat het om het veranderen van patronen. Soms best lastig, maar in de consultancy ben je eigenlijk ook niet anders gewend. Iedere opdracht kent haar eigen (leuke!) uitdagingen en zorgt ervoor dat je aanpassingsniveau op peil blijft. Marianne steunt me (en natuurlijk alle deelnemers) door ook mee te doen en we zijn ook beiden ingeloot voor het vervolgprogramma waardoor we nog intensiever aan de slag gaan.

Tot nu toe (1.5 week into the program) hartstikke leuk! En de gadgets en bijbehorende boeken en andere methoden maken het alleen maar beter. ‘ll keep you posted!

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.