Je bedoelt op proef, of iets laten zien? Nou, beiden misschien 🙂 Vandaag werd ik verrast door de tour coördinator dat bij gebrek aan (GPSen, danwel mensen met de route ingeprogrammeerd op zo’n ding) ik niet hoefde te filmen vandaag maar mocht gaan voorrijden. Omdat het de eerste keer was kreeg ik wel een leuke club mensen mee met ook wat geroutineerde rijders. Dat beloofde wat … (op de foto links zie je me nog ‘net’ de hoek om kachelen, met 5 motoren in het kielzog)

De route in dat ding proppen, geen issue, maar dan wijst hij na 3 rotondes al naar de A12, en zo snel ‘tappend’ lijkt het er niet op dat we snel van die weg afgaan -> dat kan niet waar zijn? Gelukkig stelt Jan me bij het stoplicht gerust ‘we moeten er bij Driebergen af, klopt wel’. Blijkbaar was mijn verwarring te zien. Note2self voor volgende keer, bereid je voor op voorrijden, ook als het als verrassing komt 🙂 Dan had ik dat geweten en het rijdt ook ietsje lekkerder als je ongeveer weet wat de bedoeling is.

Verder prima gereden, wellicht niet al te hard, maar de groep (en ik natuurlijk ook) genoot van het uitzicht onderweg. Op verzoek van de tourcie niet gestopt onderweg, maar iedereen snakte naar een kopje koffie toen we er eenmaal waren. Dus voortaan ook lekker als voorrijder van je eigen dorstigheid uitgaan, al was het inderdaad de bedoeling om direct door te rijden, de tweede groep kwam nog geen 10min later al aan 🙂

Tijdens de lunch nog wel even de camera ‘omgeklust’ en achterafgezien kreeg dat meer tijd dan ’s ochtends nog ‘ff snel’ erop zetten. De beelden van de middag zijn een stuk beter gelukt. Een ‘scheetje beef’ zoals iemand zou roepen, maar best nog wel mooi gelukt.

Al met al een fantastische rit om op terug te kijken, dankbaar voor het geduld en de complimentjes van de meerijders en natuurlijk een heerlijke (deels verzorgde) lunch met natuurlijk uitzicht om van te genieten. Enfin, kijk zelf maar:

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.