IMG_2234

Tja, dan koop je enthousiast kaartjes – en dan komt het er bijna niet van. Raar? Blijkbaar niet want half NL is deze week/weken naar de Efteling geweest om nog snel voor de Winter-editie z’n kaartjes geldig te laten zijn. Het was dan ook gezellig druk en we zijn maar enkele attracties niet in geweest, helaas viel Droomvlucht daaronder maar met niet al te mooi weer meer dan een uur in de rij was ‘te’ ๐Ÿ™‚

Wel voor het eerst de Ravelijn-show gezien en natuurlijk voor het eerst (en gelijk maar 2x) van Aquanura genoten (1x bijna schemerend, 1x donker) – dus ook vals gespeeld en een patatje gegeten ๐Ÿ™‚ Daarover in een later postje meer! Een dagje Efteling kun je (bij vroeg genoeg donker) dus beter gewoon later op de dag beginnen, maar aangezien meer mensen dat doen zijn Droomvlucht en de Vliegende Hollander om 10u ’s ochtends vast niet druk. Keuzes maken dus voor een volgende keer, wat ons betreft weer voor herhaling vatbaar, tipje (mede dank aan Raimond) is wel om op de ‘steiger’ te gaan staan, ons beviel voor het restaurant danwel theater het beste!

 

ย 

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.