Alle vrienden, familie, kennissen, collega’s en meelezers allemaal een fantastisch en wervelend 2012 gewenst. En nee, we zitten niet een tijdzone verder maar de verwachting is dat de sociale media straks ‘net zo als vroegah’ de telefoonlijnen dichtzitten. Speciaal voor de tegenvoeters alvast welterusten, jullie zijn het nieuwe jaar alvast voor ons begonnen, toppertjes!

Wat er voor het komende jaar op het programma staat, nou in elk geval weer meer leuke dingen doen, wat officiëlere handelingen met betrekking tot CT en natuurlijk genieten van het leven! Wie weet welke uitdagingen 2012 ons nog meer gaat brengen, maar met z’n allen kunnen we die prima aan en anders managen we ze wel op zij 🙂

Hier alvast voor straks een (virtuele) toast, dan gaan we hier gewoon genieten van het feest en de spetterende vuurwerkshow!

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.