Vandaag zijn we gezellig wezen lopen (!) naar Eeterie 03402, gevestigd in een van de meest knusse pandjes van Vreeswijk. De ontvangst van de gastvrouw is super en ook wat uit de keuken komst uit de kunst. Bijgaand wat impressiefoto’s (en ja, het peper- en zoutstelletje is mooi spul (kadolijst-item) maar nodig heb je ze in dit restaurant zeker niet).

Na wat dubben toch besloten om voor het 03402-menu te gaan, 4 gangen vol verrassingen dus. Het voorgerecht was heerlijke tonijn gevolgd door gevleugelde eendenborst als tussengerecht. Als hoofd mochten we van een heerlijk stuk fijngesneden bavette proeven, heerlijk met sjalotjes (en naast de aardappelpuree ook nog een klein beetje friet en heerlijke salade). Zoals je op de foto wel kunt zien smaakte het allemaal prima 🙂

Als dessert huisgemaakt ijs, macrone en crème brûlée en nog even nagenieten met heerlijke koffie en een keur aan thee-mogelijkheden! Hier komen we zeker nog een keer, aanrader!

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.