Nah, niet overdrijven, het was maar Zuid-Limburg. Op zoek naar een lekker restaurant kwamen we al googlend uit bij Restaurant Pomerol in Landgraaf. Een mooi restaurant met twee geweldige uitbaters, Diana en Rico (daarbij bijgestaan door Rico’s vader). We waren wel even de vreemde eend in de (taal)bijt, want je valt wel op met je ‘Hollandse’ tongval tussen die zuiderlingen. Maar na de eerste verbazing gelijk al ‘hoe hebben jullie ons gevonden’ en later op de avond werden we bijgepraat over wat er allemaal wel niet georganiseerd werd in de Pomerol.

Kortom, als je in Landgraaf (of omstreken bent) gewoon eens lekker langs bij Diane & Rico. Een heerlijk restaurant met geweldige spijzen op de kaart, hun wijnkaart is volgens de ons omringende tafels ook goed maar die hebben we aan ons laten voorbijgaan. Ook de door hen voorgeselecteerde wijnen bij de menu’s schijnen erg goed.

Welnu, plaatjes zeggen toch meer dus hieronder een selectie ๐Ÿ™‚
Tipje; op maandag en dinsdag zijn ze dicht maar organiseren wel op verzoek kookinstructie (exclusief georganiseerd, maar inclusief je kookkunst opeten)

 

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.