Lekker een avondje weg met de MotorClubNieuwegein! En dit keer ook op de MCN-toursite een mooi verslagje geschreven, uiteraard weer met bijbehorend filmpje. Verslagje staat er na de break op!

Haast, haast en nog eens haast! Op het werk te laat weg en als een dwaas naar huis gefietst en op een of andere manier geslaag om in een kwartier me om te kleden en bij de Blokhoeve te geraken … en toen natuurlijk de sonore rust van ronkend staal! Met 7 motoren (en een uitzwaaiende Ronald) gingen we op weg richting Lek. Als toevoeging aan ons assortiment dit keer een aspirant-Triumph-berijder!

De rit naar het westen was prachtig en verrassend – van ‘ahum’ motorfietspaden tot het aanpassen van de route om avond-vier-daagse-wandelaars te vermijden. Alle mooie stukjes zijn aan bod geweest en als je daar nog over twijfelt, kijk gewoon het filmpje bij dit verslag.

Na de veerpont was het op weg om van rivier te gaan wisselen, vooralsnog klaar met de Lek en ons dus opmakend voor de Linge. Nadat we deze gevonden hadden zijn we eerst gaan genieten van een kopje koffie en taart (en een kopje soep) op een waanzinnig gezellig terras Blijkbaar hadden ze er een palingfeestje alleen ging een hapje paling aan ons voorbij, ondanks dat Peter nog aanbod dat hij hem af wilde laten koelen onderweg.

Een kort verkoelend buitje zorgde dat we binnen onze koffie opgedronken hebben. Om daarna voorzichtig (ivm de banden van de Triumph) onze weg te vervolgen langs alle mooie wegen en bochten die de route langs de Linge te bieden heeft. De natuur gaf ons verder alles wat je maar van een mooie motorrit mag verwachten, zon – klein beetje regen – perfecte wegen – fantastische collega-rijders – en gezelligheid natuurlijk.

Op naar de volgende rit!
Motorgroetjes van Tom

This post is also available in: Engels

Reacties zijn gesloten.